Развитие на личността – или Изкуството да живееш :)

Развитие на личността - Изкуството да живеешПриродата е устроена по перфектен начин. Тялото ни е устроено да функционира по перфектен начин. Всяко нещо има ритъм, развитие и движение. Тече, всичко тече – се казва в нашата българска песен!

Когато животът ни се случва, животът ни израства, личността ни се развива също. Нали знаеш как всеки ден натрупваш бюрото си с бележки и листи, от понеделник до петък трупаш, и част от тях успяваш да разкараш, а други листи след месец са толкова затрупани, че не можеш да ги откриеш. Колко можеш да трупаш върху бюрото си?

Същото е с нас самите. Трупаме и складираме все едно сме бюро и в един момент загубваме първото, което сме сложили…ПЪРВОТО, КОЕТО СМЕ СЛОЖИЛИ НА БЮРОТО? СЕБЕ СИ.

Замислих се, че откакто практикувам йога не съм оставала със затрупано бюро. Малко упражнения за тялото с йога имат толкова добър ефект и върху състоянието на духа ни.. Да имаш енергия е не само физически показател, а състояние на духа. Всеки от нас се стреми към  развитие на личността си.

Когато кажа развитие на личността се сещам за курса Изкуството да живееш – част 1 на фондация Изкуството да живееш. Това е трамплин! Хвърля те в една друга реалност, по-истинска, по-шарена и по-жива от нашата. Истинският прогрес в много кратки стъпки. Всъщност курсът е 5-дневна програма, която зарежда тялото с енергия, балансира ума и разгръща дишането напълно.

Автор: Д.Кръстева

2 коментара за “Развитие на личността – или Изкуството да живееш :)

  1. Pingback: Ключът към здравето се крие в това да обърнем малко внимание на собственото си дишане | Изкуството да живееш | Доброволците

  2. Pingback: Развитие на личността – или Изкуството да живееш :) | Ползите от Сударшан крия

Вашият коментар