Търговище и Изкуството да живееш

 Вече знаете, че курс Изкуството да живееш – част 1 е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал. Уникална част от програмата е комплекс от йога позиции и дихателни техники – например Сударшан Крия, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Курсът Изкуството да живееш също така включва основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.

Курсът Изкуството да живееш се провежда в над 140 страни, като над 30 милиони души са преживели ползите от него.

Вижте какво споделиха с нас участниците в курс Изкуството да живееш – част 1 от Търговище.

Курс Изкуството да живееш

 • Радост, успокоение, възможност за постигане на душевен мир; желание за промяна в начина на живот; желание за ново осмисляне на живота; възможност да поема отговорност за промяна в моя живот и в живота на близките ми и на хората, с които общувам.
 • Курсът Изкуството да живееш промени моя живот. Благодарна съм на фондация Изкуството да живееш и най-вече на учителя си. Йогата ми даде по-голяма свобода, любов, безпричинно щастие, нови приятели. Направи ме по-силна.
 • Не вярвах, че за толкова кратко време ще постигна освобождаване от своята притеснителност и неконтактност. Но се случи, за което благодаря на учителя на Изкуството да живееш – Пламен и на хората от групата по йога.
 • Дълго се лутах и мисля, че намерих своя път. Удовлетворена съм.
 • Най-ценното, което преживях в курса Изкуството да живееш е топлината, любовта, усмивките и положителната енергия, която излъчват хората тук. Всички важни стъпки и съвети, които ни предаде учителят на Изкуството да живееш – Пламен – са голяма ценност и нямам търпение да ги прилагам в живота, в отношенията с приятелите, колегите, семейството. Винаги съм имала духовни търсения, но не съм срещала често съмишленици, тук обаче, виждам, че имам много какво да уча и занапред. Благодаря! Винаги съм харесвала спорта, природата, психологията и философията и съм щастлива, че открих йога, защото тя обединява всичко това.
 • Курсът Изкуството да живееш ми донесе много радост, познание, хармония и открих мъдрост в друга философия, която не познавах. Запознах се и обикнах други търсещи хора като мен, които искат да осмислят в духовно отношение живота си. Имам обяснение за много неща в живота си и това ми носи покой.
 • Релаксация, раздвижване (умствено и физическо), изчезване на напрежението, отвореност към заобикалящата ни среда и хора, жизненост , енергия.
 • Удовлетворена съм от всичко, което научих на курса Изкуството да живееш. Установих, че работата в група е с много по-добри резултати от самостоятелното индивидуално получаване на знания от книги и други подобни източници. Радвам се, че бях обградена с хора, които имат сходни с моите интереси. Благодаря за възможността да съм тук.
 • Курсът Изкуството да живееш за мен беше много приятно и силно преживяване, повдигна моите вибрации, зареди ме с много енергия и ме срещна с много и позитивни хора. Благодаря!
 • Желанието ми да започна йога е подтикнато от грижата ми за добро здраве. Имам високо кръвно налягане, което ми създава проблеми. От посещенията на сбирките на Изкуството да живееш и най-вече от настоящия курс по йога усещам промяна в моето психическо и здравословно състояние. Благодарен съм и ще продължавам.
 • Благодаря ви учителю! Възхитена съм от йога курса Изкуството да живееш и от енергията, която почувствах… Надявам се да израсна и да приложа и другите нива на йога.
 • Много съм впечатлена и доволна от курса Изкуството да живееш. Радвам се, че ви има и че ви открих. Получих много повече от очакванията си. С благодарности.
 • Много съм доволна от участието си в курса Изкуството да живееш. Убедена съм в ползата от Сударшан Крия и ще продължа да я изпълнявам. Благодарна съм на възможностите да се докосна до учението. Ще работя да увличам повече хората да тръгнат по пътя на самоизграждането, чрез зареждане с много енергия и ентусиазъм. С благодарност към учителя на Изкуството да живееш.
 • Усещане за радост и удовлетворение изпълват душата ми. Присъствието ми на курс Изкуството да живееш бе за мен едно приятно приключение по духовния път. С благодарности към учителя на Изкуството да живееш.
 • Впечатлена съм от курса Изкуството да живееш. Винаги съм имала интерес към йога практиката, но сега вече имам достатъчно време да си позволя най-важното – здравето на човека и новото духовно израстване са залегнали в йога упражненията и медитацията. Научих се на много неща за живота и благодарение на разказите на учителя на Изкуството да живееш. Благодаря за всичко, което ми дадохте.
 • Щастлива съм, че участвах в курса Изкуството да живееш. Това е стъпка по моя духовен път. Знанията, които получих са много ценни, защото са поднесени чудесно от учителя. Дано има повече хора като него. Мисията му е голяма и той изпълнява достойно. Възхищавам му се. Смятам да продължавам да се уча и да привличам хора и да им помагам. Знанията, които научих ще прилагам и на практика.
 • Първият ден попитахте какви са нашите очаквания и ни накарахте да ги зачеркнем. Аз написах „очаквам да се науча да дишам и да преодолявам стреса“. Зачеркнах го. И наистина научих повече как да живея, на къде да вървя. Че е крайно време да взема отговорността за живота си в свои ръце. Не зная дали и доколко ще успея, но имам път, по който да вървя и ще видим. Надявам се животът да ме изненада. Благодаря!

Курс Изкуството да живееш

Фондация Изкуството да живееш
http://www.artofliving.org/bg-bg
Advertisements

2 thoughts on “Търговище и Изкуството да живееш

 1. Pingback: Търговище и Изкуството да живееш | ivankageorgieva

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s