Снимки от Изкуството да живееш Търговище

Йога медитация дихателни техники

Курсът Изкуството да живееш промени моя живот. Благодарна съм на фондация Изкуството да живееш и най-вече на учителя си. Йогата ми даде по-голяма свобода, любов, безпричинно щастие, нови приятели. Направи ме по-силна.

Не вярвах, че за толкова кратко време ще постигна освобождаване от своята притеснителност и неконтактност. Но се случи, за което благодаря на учителя на Изкуството да живееш – Пламен и на хората от групата по йога.

Дълго се лутах и мисля, че намерих своя път. Удовлетворена съм.

Най-ценното, което преживях в курса Изкуството да живееш е топлината, любовта, усмивките и положителната енергия, която излъчват хората тук. Всички важни стъпки и съвети, които ни предаде учителят на Изкуството да живееш – Пламен – са голяма ценност и нямам търпение да ги прилагам в живота, в отношенията с приятелите, колегите, семейството. Винаги съм имала духовни търсения, но не съм срещала често съмишленици, тук обаче, виждам, че имам много какво да уча и занапред. Благодаря! Винаги съм харесвала спорта, природата, психологията и философията и съм щастлива, че открих йога, защото тя обединява всичко това.

Това ни споделиха някои от участниците в курс Изкуството да живееш, който се проведе в гр. Търговище. Ние вече ви ги показахме, но сега ще добавим и снимков материал!

курс Изкуството да живееш Търговище

Курсът Изкуството на живееш – част 1 е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал. Уникална част от програмата е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имуннатасистема. Курсът също така включва основни принципи за пълноценен живот, както и индивидуални и групови процеси, които те предизвикват да погледнеш на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.

Съдържание

  • Йога позиции за цялото тяло.
  • Зареждащи с енергия дихателни техники.
  • Сударшан крия – пречистващ и възстановяващ дихателен процес, който хармонизира тялото и ума, премахвайки стреса на клетъчно ниво.
  • Забавни интерактивни процеси.
  • Практическа мъдрост за пълноценен живот.

Запишете се за предстоящите курсове на фондация Изкуството да живееш на reg@artofliving.bg

Фондация Изкуството да живееш
http://www.artofliving.org/bg-bg
Advertisements

One thought on “Снимки от Изкуството да живееш Търговище

  1. Pingback: Снимки от Изкуството да живееш Търговище | Ползите от Сударшан крия

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s