Незабравими емоции от курса „Програма за щастие“ от 25 до 29 юни, 2015 година

Програма за щастие

Фондация „Изкуството да живееш“ проведе отново своя курс „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ този път в център за щастие „Изкуството да живееш“, Белите брези, София между 25 и 29 юни 2015 година.

„Изкуството да живееш – програма за щастие“ е изключително ефективна програма за справяне със стреса и развитие на пълния човешки потенциал.

Участниците в курса преживяха незабравими емоции и научиха нови неща за себе си и живота. Ето какво споделиха с нас, че е предизвикал курсът  „Програма за щастие“ в тях:

Курсът „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ беше невероятен! Едно от най-енергийните събития в живота ми ! Срещнах невероятни хора и знам, че това беше следващата стъпка от един път, по който вървя отдавна!„, Емилия, 23 г.

Курсът на фондация „Изкуството да живееш“ е просто е уникално изживяване, не съжалявам за нито една минута прекарана тук. Силно препоръчвам на всеки един човек. Благодарност към учителите.“, Евгени

След курса „Програма за щастие“ се чувствам готов за нов живот, изчистил старото„, Н. Танин
„За мен курсът „Изкуството да живееш – Програма за щастие беше най-полезното преживяване в живота ми. Премахна от мен стрес, тревоги и лоши чувства таени с години, Чувствам се здрава и пълна с енергия. Благодаря ви от сърце, прекрасни сте, изпълнени с доброта и мъдрост.„,Елица, 33 г.

Преживяването беше невероятно, уникално, много зареждащо и успокояващо в същото време.
Запознах се със страхотни учители и хора, които ще запомня цял живот. Огромно благодаря на Валентина, Петя и всички участници в курса „Програма за щастие„, че споделиха това преживяване и до скоро !!!„, Кристина, 28 г.

Изкуството да живееш

Моето преживяване тук…Аз дойдох, за да следвам своя път…знам че духовността е дълбоко в мен и курсът
Изкуството да живееш” е моята първа стъпка !
Имам какво да уча и какво да дам на този свят. Благодаря за тази възможност !„, Веселина Караиванова
В момента животът ми е на кръстопът и се уча да приемам решенията на хората, както и самите тях, точно такива каквито са. Изборът ми как и накъде да продължа предстои и курсът на фондация „Изкуството да живееш“ беше едно добро побутване на предпочитания път.Благодаря ви ,че се появихте като регулировчик в моя задръстен от трафик живот.„, Рози, 28 г.

Благодаря на учителите за невероятната емоция, дълбоко преживяване и вълнуващите моменти преживени заедно.Щастлива съм, че станах част от това учение и се потопих в изкуството да живея – щастлив и осъзнат живот !“, анонимно

Advertisements

One thought on “Незабравими емоции от курса „Програма за щастие“ от 25 до 29 юни, 2015 година

  1. Pingback: Изкуството да живееш | Доброволците

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s