„Изкуството да живееш – Програма за щастие“ – споделени преживявания

 

 

15_19_oktomvri_2

 

Фондация„Изкуството да живееш“  проведе за пореден път своя курс „Програма за щастие“  в град София, център за щастие Студентски град между 15 до 19 октомври,  2015 година. „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ е програма, която подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.

Участниците в курса преживяха много емоции и научиха много различни неща за себе си и своя живот. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

„Курсът „Изкуството да живееш“ е добре организиран и подреден. Преподавателите са сърдечни и много отговорни, които с лекота се справят с всички предизвикателства.“, Иван, 35г.

„Курсът „Изкуството да живееш“ не те оставя безразличен, събужда част от те,  към която по-рядко се допитваш, засилва много усещанията към света и теб. Създава усещане за принадлежност и добрина. Дано повече хора, участват активно и усвояват техниките. Бъдете здрави и вдъхновявайте.“, Мина, 31г.

„Всичко беше прекрасно. Смятам да продължа.“, Мариана, 55г.

 

 

 

2 коментара за “„Изкуството да живееш – Програма за щастие“ – споделени преживявания

  1. Pingback: „Изкуството да живееш – Програма за щастие“,гр.Русе | Изкуството да живееш | Преживявания

  2. Pingback: Споделени впечатления от „Програма за щастие“, Бизнес парк | Изкуството да живееш | Доброволците

Вашият коментар