Спомени от курса „Изкуството да живееш“

viber-image-1

Фондация„Изкуството да живееш“ проведе своя курс „Програма за щастие“ в град София от 25 до 27ноевмри, 2016 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш“ подпомага справянето със стреса и развитието на пълния човешки потенциал с изключителни резултати.

Участниците в курса преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас емоциите на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

„Беше отпускащо, релаксиращо и различно от всичко, което съм преживявала.“, анонимно

„Вдъхновяващо!“, анонимно

„Благодаря за вдъхновяващото преживявяне!“, анонимно

„Курсът „Изкуството да живееш – Програма за щастие“ ми даде възможност да усвоя нови дихателни техники.

„Всички са много готини, усмихнати и всякаквите положителни синоними, които могат да се изброят.“, анонимно

„Курсът „Програма за щастие“ беше като пътуване. С всеки изминал ден нещата ставаха по-ясни и по-чисти. Почуствах промяна и се вдъхнових за ново ежедневие. Благодаря на Теди и Валя, които успяха да ни заинтригуват достатъчно, за да продължим с изживяването.“, Радостина Иванова, 23г.

„Курсът „Изкуството да живееш“ беше вдъхновяващ и успокояващ. Благодарение на него разбрах, че мога да бъда щастлива и мога да не позволявам на неприятните ситуации да окажат негативно влияние върху мен. Благодарна съм, че станах част от това приключение на принадлежност, сближаване и спокойствие. Най-важното е, че след курса чувствам отново готовност да продължа да върша добри дела.“, Нина Горанова, 42г.

„Може и наистина да преживеем всичко. След курса „Изкуството да живееш“ може би ще бъде по лесно…“, анонимно

„Прекрасен както винаги! Карал съм го веднъж, веднъж асистирах и сега асистирах за втори път.Преминавам през малко тежък период и не се чуствах много добре преди курса.Сега се чуствам пречистен, освежен и облагороден, получих точно това от което имах нужда! Благодаря!“, анонимно

3 коментара за “Спомени от курса „Изкуството да живееш“

  1. Pingback: Трепетни емоции от „Програма за щастие“ в София | Изкуството да живееш | Доброволците

  2. Pingback: Емоции от“Програма за щастие“ в Стара Загора | Изкуството да живееш | Доброволците

  3. Pingback: Изкуството да живееш | Доброволците

Вашият коментар