Заредени с емоции на „Програма за щастие“, София

bty

bty

Изкуството да живееш“ организира своя курс „Програма за щастие“ в София от 30 юни до 02 юли, 2017 година. Програмата за щастие на „Изкуството да живееш“ ни учи как да се справяме със стреса и как да развием напълно своя потенциал.

Уникална част от Програма за щастие е комплекс от йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят спокойствие и жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Участниците в курса Изкуството да живееш преживяха различни емоции и научиха много неща за себе си. За нас вашите емоции на участниците са изключително важни, а ето и какво споделиха с нас в края на своя курс „Програма за щастие“:

„Беше прекрасно усещане за живота. По нов начин. Като ново начало.“., Валентина, 56 г.

„Дисциплина, уважение, радост и обич – към себе си, към другите. Нещо, което да отнесеш със себе си и да приложиш вкъщи, в работата, за себе си, лично.“, Полина, 40 г.

„Курсът  „Програма за щастие“ за мен беше едно вътрешно пречистване, откриване на моето Аз, Голяма усмивка.“,  Светлана, 39 г.

„Усещането е невероятно! Чувството е дълбоко! Благодарна съм на Миро и се радвам, че му се доверих.“, Силвия, 56 г.

„След курса „Програма за щастие“ се почувствах възродена за добри дела и с нагласата да бъда толерантна, разбираща и приемаща. Миро е прекрасен инструктор.“, Диана, 44 г.

Вашият коментар