Радост през лятото с предстоящите събития на Изкуството да живееш

Подслади лятото с Изкуството да живееш и QUIN BITE – Вкусният суров бар!

Включи се във Фейсбук играта до края на месец юли и спечели кутия с 12 барчета – по две от всеки вкус. Подробности за играта научи тук: ИГРА – МОЯТ ЛЮБИМ ВКУС 🙂

През месец юли можеш да посетиш Аюрведичен готварски курс

на който да се запознаеш с Аюрведа и да научиш как да се справяш със заболявания чрез правилно хранене. По време на курса ще бъде представена
практична демонстрация за правилно приготвяне на храната без мазнина. От аюрведичния специалист и йога инструктор Албена Георгиева ще научим и
какво представлява хранене, съобразено с нашата телесна конституция. Открий заместители на рафинираните храни и нови домашни лекове! 

2ayurveda.png
Ползи от аюрведичното готвене
• Повече енергия
• Освобождаване от депресия и страхове
• Емоционално равновесиe
• Повишени оздравителни сили
• Поддържане на здрав ум и здраво тяло

16spravi-se-s-uma-si.png

На 24 юли можеш да посетиш безплатния семинар „Справи се с ума си“ и да научиш повече за това как функционира нашият ум и кои негови тенденции ни карат да изпитваме стрес.

КОГА и КЪДЕ?
♥ 24 юли 2017, 19:00 ч.
♥Център за Щастие до НДК, ул. „Георги С. Раковски“ 140

12programa-za-shtastie

След безплатния семинар можеш да задълбочиш познанията си с Курс Програма за щастие. 

Курсът „Изкуството да живееш“ ни учи на йога позиции и дихателни техники, които напълно освобождават емоционален и физически стрес, носят жизненост на ума и тялото, подобряват концентрацията и паметта и подсилват имунната система.

Програмата включва и различни индивидуални и групови занимания, които ни предизвикват да погледнем на живота от нова, по-светла и по-широка перспектива.

Ако ти хареса да медитираш, продължи с Изкуството на медитацията.  На курса Изкуството на медитацията ще научиш техниката Сахадж Самади. С нея успяваме да се справим с умората, стреса и негативните емоции. Само за няколко минути всеки ден се чувстваме спокойни, пълни с енергия и увереност.

5izkustvoto-na-meditaciata

Опитай, много бързо ще усетиш разликата.

Медитацията Сахадж Самади позволява на ума по естествен начин да достигне състояние на дълбок покой. Когато умът утихне, той се освобождава от стреса и се връща в настоящия момент. Виждаме ясно.

Медитация Сахадж Самaди може да бъде научена в три сесии по час и половина, след което може ежедневно да бъде практикувана самостоятелно навсякъде – у дома, във влака, в самолета.

Вашият коментар